tisdag 16 oktober 2007

Rosa klocka

qKunde inte låta bli en utmaning på Pärlplatsen, som har legat orörd länge. Röd, Orange och rosa. För många en helt omöljig kombination - men en kul utmaning tyckte jag.

Jag Hade nog en helt annan plan när jag började, men det slutade i alla fall med detta hänge med en rosa klocka och ett orange löv som huvudattraktioner. Det röda inslaget är väldigt diskret, men det är en röd pärla i själva klockan, och en ovanför.

Såld

5 kommentarer:

pippilotta sa...

vilken utmaning, blev superbra!! Och vilka snygga foton du tar. Jag tycker det är jättesvårt att ta ta bilder på små detaljer så att det ser bra ut.

MyA sa...

Ja, visst är det svårt. T brukar skratta lite åt mig här hemma när jag släpar lampor fram och tillbaka för att få bästa möjliga ljus :-)

pippilotta sa...

Ljus, ja det kan va en bra idé, tänkte inte på det. Har egentligen inte varit så viktigt med pappersgrejer men små fina smycken blir det ju liksom väldigt viktigt med. Annars är mitt problem att jag skakar när jag tar kort. Kanske ska köpa det där stativet nån gång...

fanny sa...

Men visst ÄR det frustrerande att vänta på tävlingsresultat???? Jag väntar själv på ett, tävlingen är inte slut förrän sista oktober och sen kommer det att dröja ytterligare två veckor innan de meddelar vinnarna... *stöööööön*

Ang fotografering tycker jag att det bästa är att plåta alster i dagsljus. Fast det är ju svårt när man pysslar mest på nätterna hahaha. När jag plåtar på kvällen lägger jag grejerna på köksbordet och tänder alla lampor OCH använder blixt. Använder ibland blixt även i dagsljus, det beror lite på färgerna på det jag plåtar. Man lär så länge man lever typ....

MyA sa...

Smycken blir inte alls bra att plåta med blixt. Så det blir alla lampor tända, och en extra lampa. Det funkar ganska bra ändå.